مهاجرت به ترکیه

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

وجود دانشگاه های معتبر بسیاری در ترکیه باعث شده است متقاضیان مهاجرت به ترکیه برای ادامه تحصیل نیز نرخ بالایی را به خود اختصاص دهند.در ادامه انواع روش های مهاجرت به ترکیه را با هم مرور خواهیم کرد :

پیش از این بخشی از اطلاعات کلی در مورد کشور ترکیه رو در صفحه درباره ترکیه باهم مرور کردیم.

در این صفحه موارد زیر رو با هم بررسی می کنیم :

مهاجرت به ترکیه و بررسی شرایط آن

معمولا سوالاتی که ذهن متقاضیان مهاجرت به ترکیه را درگیر خود می کند از این قرار است که چه روش هایی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد؟ چه میزان سرمایه برای اخذ اقامت ترکیه مورد نیاز است؟ شرایط اخذ اقامت و تابعیت ترکیه به چه صورت است؟ تمامی این سوالات و سایر جنبه های اصلی اخذ اقامت کشور ترکیه در این مقاله بررسی می شود.

مهاجرت به ترکیه و شرایط عمومی آن

ترکیه کشوری اوراسیایی است که موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد و حساسی دارد چرا که بخشی از آن در آسیا و بخشی دیگر در قاره اروپا قرار دارد و در طول تاریخ همواره به عنوان یک پل ارتباطی بین دو قاره اروپا و آسیا عمل کرده است. ترکیه از نظر قلمرو و مساحت در بین کشورهای بزرگ منطقه قرار دارد که از شمال با دریای سیاه، در شمال شرقی با گرجستان و ارمنستان،‌ از شرق با جمهوری آذربایجان و ایران، از جنوب شرقی با عراق و سوریه،‌ در جنوب غربی و غرب با دریای مدیترانه و در شمال غرب توسط یونان و بلغارستان محدود می شود.
آنکارا پایتخت رسمی ترکیه است، در حالی که بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر این کشور استانبول میباشد. ترکیه در حال حاضر میزبان بیشترین جمعیت مهاجر است. تعداد مهاجران ساکن ترکیه اکنون حدود 4 میلیون نفر است .

مهاجرت به ترکیه
وجود دانشگاه های معتبر بسیاری در ترکیه باعث شده است متقاضیان مهاجرت به ترکیه برای ادامه تحصیل نیز نرخ بالایی را به خود اختصاص دهند.در ادامه انواع روش های مهاجرت به ترکیه را با هم مرور خواهیم کرد :

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

برای زنده ماندن و رسیدن به سطح معینی از رفاه باید کار کرد. شرایط کاری شامل موارد مختلفی برای هر خط تجاری است. در حالی که برخی از فرصت های شغلی برای افراد در داخل کشور هستند و برخی از فرصت ها ممکن است در خارج از کشور باشند.

یکی از روش های دریافت اقامت ترکیه، کار در این کشور میباشد. متقاضیان مهاجرت به ترکیه از طریق کار در ابتدا باید بدانند با توجه به اینکه زبان رسمی مردم ترکیه، ترکی استانبولی می باشد تسلط به زبان ترکی از جمله پیش نیازهای اصلی برای استخدام توسط کارفرمایان ترک می باشد.
کلیه متقاضیان کار در ترکیه نیاز به دریافت مجوز کار (چالیشما ایزین) از وزارت کار و رفاه اجتماعی این کشور دارند. داشتن مجوز کار برای یک فرد خارجی برای کار در ترکیه یک الزام قانونی است. این الزام در قانون شماره 4817 «اجازه کار برای اتباع خارجی» بیان شده است. البته لازم به ذکر است که در اولین مرحله شخص متقاضی باید مراحل جستجوی شغل و مصاحبه را با موفقیت گذرانده و با یک کارفرمای ترک به توافق رسیده باشد. همزمان با دریافت مجوز کار شخص، مدارک از سوی کارفرما نیز باید به اداره کار تحویل گردد. در این حالت ابتدا به فرد اقامت یک ساله اعطا می گردد که در صورت تمدید قرارداد کاری توسط کارفرما، مدت اقامت نیز تمدید می شود.
عواملی مانند رشته تخصصی، تحصیلات، صلاحیت ها، شایستگی ها، سوابق تحصیلی، تجربه، تحقیقات و … از مواردی است که در صدور مجوز کار مورد توجه قرار می گیرد.

از جمله مدارک مورد نیاز برای مجوز کار؛ محل سکونت کارفرما، فتوکپی مدرک هویت کارفرما، پاسپورت کارمند، 4 قطعه عکس کارمند در اندازه پاسپورت، کپی شناسنامه کارفرما، دادخواست اجازه کار، دعوتنامه از طرف کارفرما و … میباشد.

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

تحصیل در ترکیه از سطح مدارس شروع می شود و تا مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری ادامه دارد. تحصیل در مدارس دولتی ترکیه به زبان ترکی استانبولی و در مدارس خصوصی و بین المللی هم به زبان ترکی و هم تحصیل به زبان انگلیسی امکان پذیر است. سن تحصیل در مدارس ترکیه از ۷ سالگی شروع می شود و تا ۱۸ سالگی ادامه دارد. در کلیه مدارس دولتی کشور ترکیه تحصیل به صورت رایگان است.

تحصیل در دانشگاه های ترکیه نیز به زبان های ترکی و انگلیسی امکان پذیر است. کسانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی ترکیه در مقاطع مختلف را دارند،در ابتدا نیاز به گذراندن یک دوره ی یک ساله در کالج های معتبر ترکیه و شرکت در یکی از آزمون Yos ،SAT ،GRE ،GMAT ،YDS و … می باشند.

مهاجرت به ترکیه

هر ساله بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان از سراسر ایران و دنیا، کشور زیبا و مدرن ترکیه را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند

را می‌توان از جمله مزایای تحصیل در ترکیه دانست.

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

را می‌توان از جمله مزایای تحصیل در ترکیه دانست.سرمایه گذاری در ترکیه یکی از راه های مهاجرت به این کشور می باشد.بسیاری از سیاست های کشور ترکیه در جهت جذب سرمایه گذاران خارجی بنا شده است. به صورتی که سرمایه گذاران علاوه بر اخذ اقامت این کشور می توانند به سود قابل توجهی نیز دست یابند.

یکی از راه های مهاجرت به ترکیه سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت است. در این روش متقاضیان امکان تاسیس پنج نوع شرکت از جمله سهامی،مسئولیت محدود، جمعی، تعاونی و فرماندهی را دارند. بعد از تاسیس نیاز است که فرد متقاضی طی استخدام چند نفر نیروی ترک، بیمه و مالیات آن ها را به دولت بپردازد. از این طریق پس از ۵ سال شخص می تواند اقامت دائم کشور ترکیه را دریافت کند.

خرید ملک در ترکیه نیز یکی دیگر از روش های اخذ اقامت و تابعیت ترکیه می باشد که در سال های اخیر بصورت قابل توجهی نظر ایرانیان را به خود جلب کرده است،تا حدی که در حال حاضر ایرانیان از رکورد دارن خرید ملک در ترکیه هستند.
این شیوه علاوه بر سود حاصل از سرمایه گذاری شما را به سمت اخذ اقامت دائم و حتی تابعیت نیز سوق خواهد داد.
برای اینکه از طریق خرید ملک موفق به اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه شوید، باید ارزش ملک خریداری شده حداقل معادل 400 هزار دلار آمریکا باشد. پس از خرید ملک به ارزش حداقل 400 هزار دلار طی 70 الی 90 روز پاسپورت ترکیه را کسب می کنید. البته باید توجه داشته باشید که حق فروش ملک خریداری شده به مدت 3 سال وجود ندارد. همچنین در صورتی که ملکی با ارزش کمتر خریداری کنید نیز میتوانید اقامت موقت ترکیه را دریافت کنید که این اقامت قابل تمدید میباشد و بعد از گذشت ۵ سال میتواند به اقامت دائم تبدیل شود. حداقل مبلغ برای خرید آپارتمان در ترکیه جهت اخذ اقامت معمولا در شهرهای کوچک 50 هزار دلار و در شهرهای بزرگ 75 هزار دلار آمریکا می باشد.خرید ملک در ترکیه قوانین خاص و مهم خود را دارد که قبل از خرید باید از آنها مطلع شوید.

ازجمله مزایای سرمایه‌گذاری در ترکیه

مهاجرت به ترکیه

همچنین داشتن سپرده بانکی،خرید اوراق قرضه،کارآفرینی و… نیز از سایر روش های سرمایه گذاری در ترکیه هستند.

مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت از طریق تولد

در حقوق بین الملل، قوانین تولد در کشورها از دو سیستم پیروی می کند:

در کشورهایی که از سیستم خاک تبعیت میکنند و تابعیت خود را اعطا می نمایند تولد افراد در خاک آن کشور برای اخذ پاسپورت آن کشور کافی است. اما در کشورهایی که از طریق سیستم خون اقدام به اعطای تابعیت می نمایند، لازم است پدر یا مادر فرد تابعیت کشور مذکور را داشته باشند.کشور ترکیه نیز از جمله کشورهایی است که در اعطای تابعیت خود از سیستم خون پیروی می کند و در نتیجه متقاضیان مهاجرت به ترکیه که قصد تولد فرزند خود در کشور ترکیه را دارند، ابتدا باید از طریق سایر روش های مهاجرت به ترکیه مثل سرمایه گذاری، خرید ملک، کار و… پاسپورت این کشور را دریافت نمایند تا پس از اخذ تابعیت خود فرزند ایشان نیز تابعیت ترکیه را دریافت نماید. در صورتی که والدین اقامت موقت یا اقامت دائم ترکیه را داشته باشند در صورت تولد فرزند در ترکیه، فرزند آن ها نیز همان نوع اقامت را در ترکیه خواهد داشت.

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

مهاجرت به ترکیه، اخذ اقامت و تابعیت این کشور از طریق ازدواج، تقریبا قوانینی مشابه سایر کشورها دارد. به این ترتیب که شخص(همان همسر ترک) الزاما باید تابعیت یا پاسپورت ترکیه را داشته باشد تا پس از ازدواج همسر خارجی وی بتواند اقامت دائم دریافت نماید. اقامتی که در ابتدا اعطا می گردد ۳ تا ۵ سال است و در صورت تداوم ازدواج به اقامت دائم منجر می گردد. نکته بسیار مهم در مورد اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج این است که طرفین باید اثبات نمایند که ازدواج آنان حقیقی میباشد و هدف آن ها از ازدواج، اخذ اقامت برای همسر نمی باشد،و ازدواج آنان بر پایه علاقه و تفاهم بنا شده است.
ازدواج صوری و ساختگی با هدف اخذ اقامت ترکیه، جرم تلقی می شود و می تواند برای طرفین جریمه های مالی یا حتی زندان نیز به همراه داشته باشد.

مهاجرت به ترکیه

دانشگاه‌های ترکیه

ترکیه کشوری است که با داشتن ۴۰ میلیون توریست در سال، به ششمین مقصد گردشگری پرطرفدار دنیا تبدیل شده است. دانشگاها نیز از این قضیه مستثنی نیستند. تعدادی از بهترین دانشگاه های دنیا در ترکیه قرار دارند که هر ساله تعداد زیادی دانشجو از کشورهای مختلف دنیا برای تحصیل در ترکیه راهی این کشور می شوند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه برای ایرانی ها یک فرصت بی نظیر است، کافی است بتوانید در یکی از دانشگاه های ترکیه پذیرش شوید تا آینده ی شغلی و تحصیلی خود را تضمین کنید.
در مرحله اول مدرک دانشگاههای ترکیه بین المللی است و می توانید آن را به تمام کشورهای اروپایی و آمریکایی ارائه دهید.
دوما، تعدادی از بهترین دانشگاه های ترکیه مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران است و بعد از تحصیل می توانید به راحتی به داخل کشور برگردید. سوما در طرح های تبادل دانشجو که هر سال میان دانشگاههای ترکیه و دانشگاه های آمریکا و اروپا برگزار می شود، این شانس را دارید که راهی کشورهای پیشرفته دنیا شوید.

حدود 200 دانشگاه در ترکیه وجود دارد که اکثر آنها توسط دولت اداره می‌شوند،در ادامه لیست دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت جهت تحصیل دانشجویان ایرانی ورودی سال 2022-2021 را معرفی خواهیم کرد. همانطور که می دانید مورد تایید بودن دانشگاه به این معنی است که پس از اتمام درس متقاضی در این دانشگاه و بازگشت به کشور، شخص می تواند کسب و کار خود را در آن رشته راه بیندازد. دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم این کشور به سه گروه تقسیم می شود.

گروه الف (ممتاز):

1- Bilkent university

2- Bogazici university

3- Hacettepe University

4- Istanbul Technical University

5- Koc University

6- East Technical University

7- Sabanci University

گروه ب (خوب):

1- Dokuz Eylul University

2- Ankara University

3- istanbul Technical University

4- Ege University

5- Erciyes University

6- Gazi University

7- Istanbul University

8- Cukurova University

9- Yiildiz Technical University

10- Marmara University

11- Cankaya University

12- Karabuk University

گروه ج (متوسط):

1- Bilkent university

2- Bogazici university

3- Hacettepe University

4- Istanbul Technical University

5- Anadolu University

6- Atilim University

7- Bahcesehir University

8- Eskisehir University

9- Istanbul bilgi University

10- Istanbul aydin University

11- izmir institute of technology University

12- izmir university of economics University

13- kadir has University

14- kocaeli University

15- ondokuz mayis University

16- ozyegin University

17- sakarya University

18- selcuk University

19- university of gaziantep

20- yeditepe University

تحصیل در رشته پزشکی ترکیه

جایگاه پزشکی در ترکیه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

ترکیه بطور سنتی یک کشور دانشگاهی بشمار می‌رود که دارای دانشگاه‌های معتبر و بزرگ در سطح بین المللی است.
کشور ترکیه در حوزه پزشکی دارای اعتبار جهانی میباشد بطوریکه ترکیه یک کشور سلامت محسوب می‌گردد. مراجعه تعداد زیادی بیمار از کشورهای مختلف دنیا به کشور ترکیه جهت معالجه و یا انجام جراحی‌های زیبایی حاکی از اعتبار و جایگاه پزشکی در ترکیه است.همان طور که قبلا هم گفته شد متقاضیانی که قصد تحصیل در رشته پزشکی ترکیه را دارند، نیازمند شرکت و کسب نمره قابل قبول در آزمون یوس(YÖS) میباشند.آزمون یوس از سه بخش ریاضی، هندسه و هوش تشکیل شده است.

تعداد سال‌های تحصیل پزشکی در ترکیه نیز با ایران تفاوت دارد و این نکته را نیز می‌توان یکی از مزیت‌های تحصیل این رشته در ترکیه دانست. رشته پزشکی در ترکیه ۶ سال تدریس می‌شود، درحالی‌که مدت زمان مورد نیاز برای برای تحصیل این رشته در دانشگاه‌های ایران ۷ سال میباشد.

رشته دندانپزشکی ترکیه

ترکیه کشوری است که با داشتن ۴۰ میلیون توریست در سال، به ششمین مقصد گردشگری پرطرفدار دنیا تبدیل شده است. دانشگاها نیز از این قضیه مستثنی نیستند. تعدادی از بهترین دانشگاه های دنیا در ترکیه قرار دارند که هر ساله تعداد زیادی دانشجو از کشورهای مختلف دنیا برای تحصیل در ترکیه راهی این کشور می شوند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه برای ایرانی ها یک فرصت بی نظیر است، کافی است بتوانید در یکی از دانشگاه های ترکیه پذیرش شوید تا آینده ی شغلی و تحصیلی خود را تضمین کنید.در مرحله اول مدرک دانشگاههای ترکیه بین المللی است و می توانید آن را به تمام کشورهای اروپایی و آمریکایی ارائه دهید.
دوما، تعدادی از بهترین دانشگاههای ترکیه مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران است و بعد از تحصیل می توانید به راحتی به داخل کشور برگردید. سوما در طرح های تبادل دانشجو که هر سال میان دانشگاههای ترکیه و دانشگاه های آمریکا و اروپا برگزار می شود، این شانس را دارید که راهی کشورهای پیشرفته دنیا شوید.

حدود 200 دانشگاه در ترکیه وجود دارد که اکثر آنها توسط دولت اداره می‌شوند،در ادامه لیست دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت جهت تحصیل دانشجویان ایرانی ورودی سال 2022-2021 را معرفی خواهیم کرد. همانطور که می دانید مورد تایید بودن دانشگاه به این معنی است که پس از اتمام درس متقاضی در این دانشگاه و بازگشت به کشور، شخص می تواند کسب و کار خود را در آن رشته راه بیندازد. دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم این کشور به سه گروه تقسیم می شود.

مدت زمان دوره دندانپزشکی

دوره دندانپزشکی در ترکیه همانند بسیاری از کشورهای دیگر ۵ سال به طول می انجامد‪
دوره دندانپزشکی در ترکیه به دو دوره ۲ ساله و ۳ ساله تقسیم می شود که در دوره ۲ ساله مطالب به صورت تئوری یا تئوری- عملی آموزش داده می شود و در دوره ۳ ساله دانشجویان وارد محیط بیمارستان می شوند و به صورت عملی در محیط واقعی آموزش ها و مهارت های لازم را فرا می گیرند.

مهاجرت به ترکیه

زبان تحصیل در ترکیه

زبان تحصیل در دانشگاه های ترکیه می تواند با توجه به درخواست شما و نوع دانشگاه متفاوت باشد. مثلا در دانشگاه های ترکیه به زبان های انگلیسی، ترکی ،آلمانی و فرانسه تدریس می شود.

رشته داروسازی ترکیه

رشته داروسازی یا رشته قرن 21 در ترکیه ،در کنار رشته های پزشکی و دندان پزشکی یکی از رشته های پرطرفدار دانشجویان خارجی می باشد که هرساله دانشجویان زیادی برای ورود به این رشته در آزمون یوس به رقابت می پردازند. داروسازی یکی از رشته هایی است که با تحصیل در آن می توانید از آینده ی حرفه ای خود مطمئن باشید.مدت زمان تحصیل داروسازی در ترکیه در تمامی دانشگاه های ترکیه با تصمیم مجمع عمومی موسسات آموزش عالی از 4 سال به 5 سال تغییر داده شده است. همچنین امکان تحصیل در رشته داروسازی به زبان ترکی استانبولی در خیلی از دانشگاه ها وجود دارد و همچنین اغلب دانشگاه ها امکانات تحصیل به زبان انگلیسی را نیز فراهم کرده اند و دانشجو قبل از تحصیل میتواند زبان تحصیلی خود را نیز انتخاب کند. از مزایای تحصیل به زبان انگلیسی در رشته داروسازی در ترکیه این است که دانشجویان برای تحصیل به مدرک زبان نیاز ندارد. و تنها تسلط به زبان انگلیسی برای فرد کافی میباشد. از جمله مزایای تحصیل در رشته داروسازی ترکیه :* امکان تحصیل به دو زبان انگلیسی و ترکی
مهاجرت به ترکیه

شرایط انتقال از ترکیه به سایر کشورها جهت ادامه تحصیل

یکی دیگر از دلایل علاقه مندی متقاضیان به تحصیل در ترکیه این است که می توانند در سال های بعد جهت ادامه تحصیل به کشورهای اروپایی و حتی کانادا و آمریکا نیز مهاجرت کنند. دلیل این امر همانگونه که قبلا هم گفته شد این است که معاهده ای بین برخی از کشورهای دنیا برقرار شده است که به واسطه آن این کشورها می توانند تبادل دانشجو انجام دهند. از جمله این کشورها می توان به آلمان،ایتالیا و برخی دیگر از کشورهای اتحادیه اروپا اشاره کرد.
خوشبختانه ترکیه نیز عضو این معاهده ها بوده و دانشجویان می توانند پس از گذراندن بخشی از واحدهای درسی با داشتن دانش زبان و سایر مدارک مورد نیاز به کشورهای دیگر مهاجرت نمایند ،همچنین برخی از دانشگاه های ترکیه زیر نظر دانشگاه های کانادا سیستم آموزشی خود را برنامه ریزی کرده اند و این امکان برای دانشجویان فراهم است در صورت تمایل جهت ادامه تحصیل بعد از ترکیه به این کشور مهاجرت نمایند.

رشته فیزیوتراپی در ترکیه

فیزیوتراپی و توانبخشی شاخه ای از علوم بهداشتی است که از روشهای درمانی مبتنی بر شواهد را برای بهبود کیفیت زندگی و مستقل بودن فرد در زندگی روزمره فراهم می کند، از سمت دیگر با استفاده از حرکت اصلاحی می تواند ناتوانی عملکردی را در اشخاص بهبود دهد.
فیزیوتراپی موضوعی میان رشته ای و شاخه ای از پزشکی و بهداشت است. دانشجویانی که دارای لیسانس یا کارشناسی ارشد فیزیوتراپی هستند ، یا در حال تحصیل رشته فیزیوتراپی در ترکیه میباشند، می آموزند چگونه به افراد دارای اختلالات جسمی کمک کنند.زندگی سالم و بهبود کیفیت زندگی یک نیاز مهم و شایسته برای همه افراد است.

برنامه تحصیلی فیزیوتراپی ترکیه

مواد درسی تحصیل رشته فیزیوتراپی در ترکیه:

زمان آموزش فیزیوتراپی ، برنامه درسی و اصول بالینی؛ WCPT توسط کنفدراسیون جهانی فیزیوتراپی منطقه اروپا و آموزش عالی فیزیوتراپی شبکه اروپا ‏(ENPHE)شناسایی و اعلام شده است.به طور کلی سه گروه از دوره ها در آموزش فیزیوتراپی وجود دارد.

گروه اول دوره ها شامل:

آناتومی ، فیزیولوژی ، زیست شناسی پزشکی و ژنتیک ، بیوشیمی ، میکروبیولوژی و همچنین آسیب شناسی ، فیزیک ، نوروآناتومی ، فیزیولوژی ورزش ، فارماکولوژی ، علوم بالینی ، رشد طبیعی حرکتی است.

گروه دوم دوره ها شامل:

روانشناسی ، جامعه شناسی ، روشهای تحقیق ، فنون ارتباطی و فناوریهای اطلاعاتی مرتبط با علوم رفتاری و اجتماعی است.

گروه سوم دوره ها مربوط به حرفه: 

کینزیولوژی ، بیومکانیک ، روشهای دستکاری و بسیج ، تمرین درمانی ، عوامل الکتروفیزیکی ، پروتز ، ارتوپیک ، کاردرمانی و کاردرمانی ، روشهای درمانی دستی و قلب ، گردش خون ، تنفس ، عضلات اسکلتی ، بعد از جراحی است.
یک درمانگر فیزیکی در کشور ما و در سراسر جهان فرصت شغلی بسیاری دارد. فیزیوتراپی یکی از معروف ترین و امیدوار کننده ترین حرفه هاست.

امکان استفاده از خوابگاه های دانشجویی با هزینه های بسیار اندک و تا حدود زیادی با هزینه های مشابه خوابگاه در ایران از جمله دیگر مواردی می باشد که کشور ترکیه را به کشوری جذاب برای علاقه مندان به تحصیل در رشته های مختلف تبدیل نموده است. امکان داشتن همراه در تمام مقاطع تحصیلی در کشور ترکیه دغدغه دانشجویانی که این نکته برایشان از عوامل تاثیر گذار است را برطرف نموده است.

مهاجرت به ترکیه

سوالات متداول

بله- چون دانشجویان سن قانونی خود را گذرانده پروسه اخذ اقامت برای والدین کاملا مجزا می باشد.درصورت وجود شرایط از طریق پذیرش تحصیلی و درصورت عدم داشتن شرایط، خرید ملک می تواند از روش های اخذ اقامت برای والدین باشد.

خیر-تقریبا از سال 2020 اخذ اقامت ترکیه از این طریق امکان پذیر نیست. پیش از این متقاضیان با اجاره نامه یک ساله می توانستند کیملیک توریستی 9 ماهه تا یک ساله دریافت کنند.

خیر- هر ایرانی همچنان می تواند بدون ویزا به ترکیه سفر کند و در هر سال به مدت 90 روز در خاک ترکیه باشد. فقط متقاضیانی که قصد گذراندن دوره های زبان و ورودی دانشگاه ها را در کالج ها دارند باید از سفارت ترکیه درخواست ویزا دهند. اگرچه اخذ اقامت بدون ویزا برای این دسته از متقاضیان نیز وجود دارد.

بله- اما به نسبت بسیاری از کشورها این شهریه ها ارزان و مقرون به صرفه می باشند.

بله- از سال دوم تحصیل در دانشگاه میتوانید به دانشگاه های هم رنک خود در اروپا، کانادا یا آمریکا انتقالی گرفت.

بطور خلاصه در حال حاضر بهترین روش های مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل و سرمایه گذاری املاک می باشد. از این روش ها می توانید اقامت های موقت و دائم این کشور را کسب کنید. اگر شما هم در فکر مهاجرت به ترکیه هستید با توسا تماس بگیرید. موسسه توسا بصورت تخصصی به شما مشاوره، دلسوزانه راهنمایی و تضمینی خدمات خواهد داد. موسسه مهاجرتی توسا آماده ارائه مشاوره و خدمات کامل برای مهاجرتی امن و آگاهانه به شما عزیزان میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان مجرب موسسه مهاجرتی توسا، با ما تماس حاصل فرمایید.
ارتباط با ما
جهت مشاوره رایگان مهاجرت به ترکیه و اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید
↓ صفحات مرتبط با ترکیه