زبان انگلیسی

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

یادگیری و خوندن زبان یکی از مهمترین موارد برای مهاجرت های مختلف قانونی است، برای اقدام به اخذ ویزاهای تحصیلی و کاری خیلی از کشورها، از جمله انگلیسی زبان ها ارائه مدرک معتبر به سفارت ها از جمله مدارک مورد نیاز محسوب میشود.

بنابراین در نظر داشته باشید که قبل از هر اقدامی، زمانی را برای این امر اختصاص دهید. برخی از متقاضیان ترجیح میدهند آموزش زبان انگلیسی را در خارج از کشور، در کالج های تخصصی زبان و با اساتید NATIVE تجربه کنند. دلیل این امر برای افراد متفاوت است، اما طبق تجربه مهمترین دلایل میتواند:

یادگیری سریعتر و با کیفیت تر، جلوگیری از دست رفتن زمان و حتی اقدام مطمئن برای گرفتن ویزای کشور مدنظر خود با حضور در یک کشور واسطه (سوم) باشد، چرا که این موضوع باعث میشود اقدامی آسوده و بی دغدغه از چالش های ویزا داشته باشند. برای مثال متقاضیان زیادی هستند که برای مهاجرت به اروپا و کشورهای قاره آمریکا، در مرحله اول و به دلایلی که ذکر شد، کشور ترکیه و کالج های آن را برای آموزش زبان انگلیسی انتخاب میکنند.

تحصیل در ترکیه

کالج ITTC ترکیه که شعب مختلفی در دنیا از جمله لندن و برلین دارد، با بهره گیری از اساتید مختلف آمریکایی، کانادایی، اروپایی، ترک و حتی ایرانی دوره های آمادگی آیلتس و تافل رو بصورت فشرده، متدی منحصر به فرد و بالاترین کیفیت ممکن در ترکیه برگزار میکند.
‏ITTC که متشکل از تیمی حرفه ای با سابقه بیش از ۲۶ سال در امور مشاوره، تحقیق، تدریس و همچنین آموزش میباشد، اعتبارش توسط TQUK و OFQUAL در دولت انگلستان شناخته میشود که اساتید این کالج توانسته اند تاکنون هزاران معلم، استاد و دانشپذیر را در سراسر دنیا تعلیم و آموزش داده و هنوز هم متقاضیانی از اقصی نقاط دنیا در حال آموزش میباشند.
همانطور که گفته شد این کالج با سابقه درخشان اموری همچون تحقیق،تدریس و همچنین آموزش در کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی مانند کالج تربیت مدرس لندن، IDP استرالیا و SLD بریتانیا پایه گذاری شده است.

آزمون IELTS چیست؟

آزمون یا کلمه IELTS اختصار یافته International English Language Testing System میباشد. IELTS یکی از معتبرترین آزمون‌های جهان است که در اکثر کشورها و دانشگاه‌ها قابل استفاده است. این امتحان در بیش از ۲۷۰ مرکز امتحانی در نزدیک به ۱۱۰ کشور دنیا برگزار می‌شود. شما با در دست داشتن نمره قابل قبول در این آزمون می‌توانید نسبت به مهاجرت تحصیلی اقدام کنید. این آزمون که توسط دانشگاه کمبریج انگلستان، شورای فرهنگی بریتانیا( BRITISH COUNCIL ) و IDP استرالیا برگزار می‌شود در اغلب کشور های انگلیسی زبان مورد پذیرش میباشد.

آزمون IELTS شامل چه بخش هایی میباشد؟

سیستم نمره دهی آزمون:

نمره بندی این آزمون از 1 تا ۹ سطح را شامل می‌شود که نمره ی قبولی برای آزمون وجود ندارد اما به طور معمول سطح ۵ نمره ی متوسط و ۶ به بالا خوب تلقی می‌شود. در اکثر دانشگاه های معتبر سراسر جهان نظیر آکسفورد ، هاروراد ، MIT و... نمره ی آیلتس 7 و گاهی بالاتر قابل پذیرش میباشد.

آزمون IELTS به دو صورت میباشد :

‏IELTS ACADEMIC

‏IELTS GENERAL

تفاوت آیلتس جنرال و آکادمیک چیست؟

مهم‌ترین تفاوت این دو نوع از آزمون آیلتس در مقصدی است که شما با کسب نمره مربوطه به سمت آن هدایت می شوید.

آیلتس آکادمیک :

این امتحان مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در کشور های انگلیسی زبان را دارند میباشد.

آیلتس جنرال :

این نوع از آزمون مخصوص آن دسته از متقاضیانی است که قصد مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان نظیر انگلستان، آمریکا، استرالیا و … را دارند و تصمیم به تحصیل در دانشگاه‌های انگلیسی زبان را ندارند.

بخش مکالمه آیلتس(SPEAKING)

بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس شامل یک مصاحبه‌ی رودررو با مصاحبه کننده‌ی رسمی آیلتس است.این قسمت از امتحان شامل سه بخش است:

‏ بخش اول در اولین بخش امتحان متقاضی می‌بایست به سوالاتی عمومی و شخصی درباره محل زندگی، وضعیت کاری، وضعیت خانوادگی و علایق خود پاسخ دهد.

‏ بخش دوم در این بخش موضوعی از طرف ممتحن آیلتس برای شما انتخاب می‌شود و شما یک دقیقه فرصت خواهید داشت تا درباره این موضوع فکر کرده و نت‌برداری کنید و دو دقیقه درباره آن صحبت کنید و سپس به یک یا دو سوال درباره‌ی آن پاسخ دهید. .در این بخش لازم نیست شما به تمامی سوالات روی کارت پاسخ دهید ولی این موضوع اهمیت دارد که در دو دقیقه صحبت خود پاسخگوی این سوالات باشید.

‏ بخش سوم در بخش سوم امتحان مکالمه آیلتس شما می‌بایست به مدت ۴ الی ۵ دقیقه با مصاحبه کننده مکالمه‌ نمائید. در نظر داشته باشید که موضوع صحبت شما در این بخش همان موضوعی خواهد بود که در بخش دوم درباره آن صحبت کرده‌اید. یکی دیگر از تفاوت‌های این دو امتحان در نوع سوالات بخش‌های Writing و Reading است.

‏ ‏READING : در بخش ریدینگ این امتحان شرکت‌کنندگان با موضوعاتی که حول محور علمی و دانشگاهی است روبرو هستند و به نوعی می‌توان گفت که این سوالات سخت‌تر و در عین حال تخصصی تر نیز هستند.

‏ ‏WRITTING : در بخش رایتینگ این امتحان شرکت‌کنندگان می‌بایست درباره موضوعاتی که به‌صورت تخصصی درباره مباحث علمی و دانشگاهی است شروع به نگارش نمایند. در بخش اول این امتحان متقاضیان می‌بایست حول موضوعاتی نظیر تحلیل گراف‌ها و نمودارها اقدام به نوشتن نمایند.در بخش دوم می‌بایست درباره موضوعی که داده شده است نظر خود را بنویسند که تعداد کلمات و الزامات این بخش در قسمت معرفی بخش رایتینگ خدمت شما ارائه شده است.

‏ ‏LISTENING : در این بخش مهارت شنیداری شما ارزیابی میگردد. شما میبایست به چندین مکالمه گوش فرادهید و سپس به پرسش های مرتبط با آن پاسخ دهید.

تحصیل در ترکیه

آزمون TOEFL چیست؟

تافل به انگلیسی TOEFL که برگرفته از سرواژگان Test of English as a Foreign Language به معنای آزمون انگلیسی به عنوان زبان خارجی است، آزمونی است که میزان توانایی افراد را در زمینه ی برقراری ارتباط به زبان انگلیسی در سطح دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی می‌سنجد. این آزمون توسط مؤسسه ای‌تی‌اس (ETS) در دو نوع کاغذی و اینترنتی برگزار می‌شود و در بیش از نه هزار دانشگاه و مؤسسه از بیش از یکصدو سی کشور جهان مورد پذیرش قرار می‌گیرد. تافل اولین بار در سال ۱۹۶۴ برگزار شد و پس از آن تا کنون نزدیک به ۲۰ میلیون نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند. مدرک تافل تنها دو سال اعتبار دارد.

نحوه نمرده دهی

آزمون TOEFL iBT در مقیاس ۰ تا ۱۲۰ نمره دهی می‌شود. هر یک از چهار بخش (خواندن، گوش دادن، صحبت کردن و نوشتن) نمره ای از ۰ تا ۳۰ کسب می‌کند. بخش‌های خواندن و گوش دادن ابتدا تست می‌شوند و پس از آن ده دقیقه استراحت انجام می‌شود. سپس بخش‌های صحبت کردن و نوشتن پس از استراحت تکمیل می‌شوند. حداکثر ۲۰۳ دقیقه برای تکمیل مراحل آزمون مجاز است در ابتدا به هر سؤال گفتاری نمره ۰ تا ۴ داده می‌شود، و در ابتدا به هر سؤال نوشتن نمره خام ۰ تا ۵ داده می‌شود. این نمرات به نمرات مقیاس ۰ تا ۳۰ تبدیل می‌شود.

آزمون کاغذی Pbt :

همان‌طور که از نام این آزمون مشخص است، داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به سوالات موجود در دفترچه آزمون پاسخ دهند. این آزمون جای خود را رفته رفته به آزمون اینترنتی داده‌است و در واقع در آینده‌ای نه چندان دور کاملاً منسوخ خواهد شد. در آزمون کاغذی سه مهارت زبان آموز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد:

‏ • مهارت شنیداری (LISTENING

‏ COMPREHENSION)

‏ • ساختار زبان (STRUCTURE AND

‏ LANGUAGE) • مهارت خواندن (READING COMPREHENSION)

علاوه بر سه مهارت فوق یک قسمت برای مهارت نوشتن هم وجود دارد که در یک فرصت ۳۰ دقیقه‌ای بایستی داوطلب بتواند در مورد موضوع مشخصی بنویسد. نمرات بدست آمده از هر قسمت بعد از تغییر مقیاس یافتن با هم جمع شده و نمره کل داوطلب را مشخص می‌کند. این نمره می‌تواند بین ۳۱۰ تا ۶۷۷ تغییر کند؛ بنابراین هیچ نمره مشخصی برای قبولی یا رد شدن در این آزمون وجود ندارد و همه شرکت کنندگان در این آزمون نمره آزمون را دریافت خواهند کرد. نمره مورد نیاز داوطلب بستگی به محلی دارد که داوطلب می‌خواهد نمره آزمون تافلش به آنجا ارسال شود. معمولاً برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور نمره بالاتر از ۵۵۰ و برای شرکت در آزمون دکتری در داخل ایران نمره بالاتر از ۴۸۰ مورد نیاز است.

آزمون اینترنتی IBT :

این آزمون در اواخر ۲۰۰۵ معرفی شد و به میزان قابل توجهی جایگزین دو نوع دیگر «مبتنی بر کامپیوتر» و «مبتنی بر دفترچه» گردید. این آزمون ابتدا در کشورهای آمریکا، کانادا، فرانسه، آلمان و ایتالیا برگزار گردید و از سال ۲۰۰۶ به کشورهای دیگر نیز بتدریج راه یافت. آزمون «مبتنی بر کامپیوتر» یا CBT در سپتامبر ۲۰۰۶ متوقف شد. در این نوع آزمون شرکت کنندگان بایستی در تاریخهای مشخص شده در محل حوزه آزمون حضور پیدا کرده و از طریق اینترنت آزمون را برگزار کنند. اعتبار مدرک این آزمون با مدارک امتحانات تافل قدیمی یکسان است ولی این آزمون دارای تفاوت‌هایی می‌باشد که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

‏ • برخلاف تافل قدیمی که بیشتر تأکید بر روی گرامر بود، این آزمون تمامی مهارت‌های زبانی را پوشش می‌دهد.

‏ • فاصله زمانی بین شرکت در آزمون و دریافت نتیجه بر روی اینترنت حدود دو هفته می‌باشد.

‏ • این آزمون هر ماه چند بار برگزار شده و داوطلبان آزادی عمل بیشتری در انتخاب تاریخ آزمون دارند.

این آزمون ۴ ساعته بوده و دارای ۴ بخش است. هر بخش ممکن است یک یا حتی چندمهارت را مورد آزمایش قرار دهد. یادداشت برداری در این روش بر خلاف روش مبتنی بر دفترچه مجاز است. این آزمون نمی‌تواند بیشتر از یک بار در هفته برگزار شود. البته باید دقت کرد که ممکن است یک یا چند بخش به صورت طولانی (طولانی‌تر از حد معمول) ارائه شوند. در این صورت مشخص نیست کدام بخش از سؤالها واقعاً تصحیح شده و جزو نمره در نظر گرفته می‌شوند. انتخاب سوالات تقریباً به صورت تصادفی است.

 

مهارت شنیداری (LISTENING COMPREHENSION)
این بخش شامل شش متن می‌باشد؛ دو مکالمهٔ دانشجویی و چهار متن نیز شبیه‌سازی کلاس درس دانشگاهی و مباحثات است.

مهارت گفتاری (SPEAKING COMPREHENSION)
این بخش مجموعاً شامل شش قسمت است؛ دو قسمت مستقل که در هرکدام از آن‌ها یک سؤال دربارهٔ زندگی آکادمیک مطرح می‌شود و دانشجو باید در مورد آن صحبت کند. چهار قسمت هم به صورت مجتمع است که بخش‌های reading,listening همراه با بخش speaking وجود دارد. در این بخش‌ها دانشجو باید در مورد خلاصهٔ متنی که می‌خواند یا می‌شنود یا ایده‌های جدید خود در مورد این متون صحبت کند. این صحبت‌ها باید دقیق، واضح و دارای تجزیه و تحلیل دقیق از اطلاعات ارائه شده باشد.

مهارت نوشتاری (WRITING COMPREHENSION)
این بخش شامل دو قسمت است. یک قسمت مجتمع و یک قسمت مستقل. در بخش مجتمع دانشجو باید متن آکادمیکی را بخواند، سپس به ادامهٔ آن گوش دهد و بعد از آن نظرات خود را در مورد متن بنویسد. در بخش مستقل نیز دانشجو یک مقالهٔ شخصی در مورد سؤال ارائه شده می‌نویسد. نمره هر یک از مهارت‌ها بین ۰ تا ۳۰ بوده و در مجموع نمره بین ۰ تا ۱۲۰ است. نمره ۷۹ یا ۸۰ این آزمون معادل ۵۵۰ آزمون کاغذی شناخته می‌شود که برای ورود به اکثر دانشگاه‌ها در مقطع تحصیلات تکمیلی مورد نیاز است.

مهارت خواندن (READING COMPREHENSION)

این قسمت دارای ۳ الی ۵ متن بلند و سوالاتی در مورد این متنها است. موضوع متن‌ها آکادمیک بوده و معمولاً در کتابهای دانشگاهی یافت می‌شوند. سوالات عمدتاً در مورد موضوع اصلی متن، جزئیات، برداشت‌ها، نحوهٔ دیگر بیان جملات، جایگذاری جملات، واژه‌های مترادف می‌باشد. در آزمون ibt دانشجو باید مهارت‌هایی نظیر خلاصه برداری، برداشت سریع ایده‌های اصلی و جدولبندی را دارا باشد. به‌طور کلی نیازی به اطلاعات قبلی در مورد متن نیست اما اطلاعات قبلی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

مهارت خواندن (READING COMPREHENSION)

این قسمت دارای ۳ الی ۵ متن بلند و سوالاتی در مورد این متنها است. موضوع متن‌ها آکادمیک بوده و معمولاً در کتابهای دانشگاهی یافت می‌شوند. سوالات عمدتاً در مورد موضوع اصلی متن، جزئیات، برداشت‌ها، نحوهٔ دیگر بیان جملات، جایگذاری جملات، واژه‌های مترادف می‌باشد. در آزمون ibt دانشجو باید مهارت‌هایی نظیر خلاصه برداری، برداشت سریع ایده‌های اصلی و جدولبندی را دارا باشد. به‌طور کلی نیازی به اطلاعات قبلی در مورد متن نیست اما اطلاعات قبلی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

مهارت شنیداری (LISTENING COMPREHENSION)

این بخش شامل شش متن می‌باشد؛ دو مکالمهٔ دانشجویی و چهار متن نیز شبیه‌سازی کلاس درس دانشگاهی و مباحثات است.

مهارت گفتاری (SPEAKING COMPREHENSION)

این بخش مجموعاً شامل شش قسمت است؛ دو قسمت مستقل که در هرکدام از آن‌ها یک سؤال دربارهٔ زندگی آکادمیک مطرح می‌شود و دانشجو باید در مورد آن صحبت کند. چهار قسمت هم به صورت مجتمع است که بخش‌های reading,listening همراه با بخش speaking وجود دارد. در این بخش‌ها دانشجو باید در مورد خلاصهٔ متنی که می‌خواند یا می‌شنود یا ایده‌های جدید خود در مورد این متون صحبت کند. این صحبت‌ها باید دقیق، واضح و دارای تجزیه و تحلیل دقیق از اطلاعات ارائه شده باشد.

مهارت نوشتاری (WRITING COMPREHENSION)

این بخش شامل دو قسمت است. یک قسمت مجتمع و یک قسمت مستقل. در بخش مجتمع دانشجو باید متن آکادمیکی را بخواند، سپس به ادامهٔ آن گوش دهد و بعد از آن نظرات خود را در مورد متن بنویسد. در بخش مستقل نیز دانشجو یک مقالهٔ شخصی در مورد سؤال ارائه شده می‌نویسد. نمره هر یک از مهارت‌ها بین ۰ تا ۳۰ بوده و در مجموع نمره بین ۰ تا ۱۲۰ است. نمره ۷۹ یا ۸۰ این آزمون معادل ۵۵۰ آزمون کاغذی شناخته می‌شود که برای ورود به اکثر دانشگاه‌ها در مقطع تحصیلات تکمیلی مورد نیاز است.

این آزمون ۴ ساعته بوده و دارای ۴ بخش است. هر بخش ممکن است یک یا حتی چندمهارت را مورد آزمایش قرار دهد. یادداشت برداری در این روش بر خلاف روش مبتنی بر دفترچه مجاز است. این آزمون نمی‌تواند بیشتر از یک بار در هفته برگزار شود. البته باید دقت کرد که ممکن است یک یا چند بخش به صورت طولانی (طولانی‌تر از حد معمول) ارائه شوند. در این صورت مشخص نیست کدام بخش از سؤالها واقعاً تصحیح شده و جزو نمره در نظر گرفته می‌شوند. انتخاب سوالات تقریباً به صورت تصادفی است.

کلاس های آیلتس و تافل کالج ITTC ترکیه و موسسه توسا :

همانطور که گفته شده کلاس های زبان در کالج ترکیه با بهره گیری از برترین اساتید و با متدی منحصر به فرد، بصورت تحصصی برگزار میگردد.
متقاضیان یادگیری زبان انگلیسی، هر کدام از دوره های آیلتس یا تافل را که انتخاب کنند، می توانند در دوره های ۹ ماهه کالج ITTC ثبت نام نمایند، که در این مدت حدود ۴۸۰ ساعت آموزش خواهند داشت. علاوه بر این برای شرکت کنندگانی که سطح زبان آنان ضعیف و در حد صفر باشد، قبل از شروع دوره اصلی، بصورت رایگان کورس پیش آیلتس یا پیش تافل گذاشته خواهد شد. همچنین از طرف هر دو مجموعه خدمات رفاهی از جمله: ترانسفر فرودگاهی رایگان، پذیرایی ۲ شب اول از متقاضی و والدین در هتل، انجام امور مربوط به اجاره محل اسکان مثل خوابگاه یا منزل، انجام امور اقامتی، بیمه درمانی و افتتاح حساب بانکی برای رفاه حال خانواده ها در نظر گرفته شده است. حتی در صورتی که متقاضیان تمایل داشته باشند، پروسه مهاجرت و اخذ ویزای کشور بعدی آنان توسط برترین کارشناسان دپارتمان بین الملل کالج و شعبه توسا در ترکیه در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت مشاوره، می توانید با مشاوران مجرب موسسه مشاوره مهاجرتی توسا در تماس باشید.

تحصیل در آلمان
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان مجرب موسسه مهاجرتی توسا، با ما تماس حاصل فرمایید.
ارتباط با ما
جهت اطلاع از آخرین اخبار مهاجرت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.